Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az exbarátnő gondolatai

 2009.10.23. 20:25

tudod az a kiábrándító
hogy helyettem van hájas női disznód
szűk szemeiből hiányzik az értelem
ha meglátom-sajnálom-kifordul a belem...
milyen voltam neked? szép vagy okos
vagy elég volt hogy nem vagyok drogos
felvághattál velem a haveroknál
mint egy gumibabát, úgy használtál
csak a szex, meg a külső
mind disznók vagytok
vegyetek műpinát
beképzelt hülye faszok.
 

Címkék: vers én szex fasz hülye szerelem okos disznó minden görény pasi drogos guminő hájas exbarátnő beképzelt

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztinanoemi.blog.hu/api/trackback/id/tr101470496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plimplim 2009.10.23. 20:36:56

Gyengusz és tipikus sértődött hozzáállás.Jobb lenne,ha inkább magadat ostoroznád, mert egy kapcsolatot mindig a résztvevő 2 ember ront el együttesen, így a felelősség is közös.Nem az új partnert kellene pocskondiáznod, hanem átgondolnod, hogy TE mit kummantottál el...

Krisztinanoémi 2009.10.24. 12:49:47

@plimplim: Nem tudom mennyire követted eddig figyelemmel a blogomat, vagy csak épp ezt az egy verset olvastad... A lényeg az, hogy a verseim nagy része olyan élethelyzetekkel foglalkozik, amik velem nem estek meg; ezekben a fiktív helyzeteken/állapotokon alapuló versekben csak belegondolok, hogy én hogy éreznék az adott szerepkörben. Mindenesetre örülök, hogy a vers érzelmet váltott ki belőled! (: Egyébként a kommented ellentmond magának... Ha kettőn áll a vásár, akkor miért kéne magamat ostoroznom??? (:

plimplim 2009.10.24. 21:43:40

Semmi ellentmondás.Tipikus női,hozzáállás,hogy nyilván a másik tehén, disznó, kurva...stb, mert a szeretett királyfi elhúzott a kapcsolatból, pedig mint írtam mind a két fél hibás abban, hogy egy ilyen eseményre sorkerül. Ha valami nagyon fasza és jól érezzük magunkat benne, akkor nem tekingetünk kifelé és nem lécelünk le belőle. Tehát a konklúzió az, hogy előbb szétnézni a saját háztájékon, hogy mit rontottunk el, vagy mit csinálhattunk volna jobban és nem az ex új partnerét csuklóból pocskondiázni.Szerintem ez az egyetlen tisztességes hozzá állás.Ha viszont, mint írod, veled ilyen helyzet nem fordult még elő, akkor szerencsés vagy, hiszen mindenki volt/lesz már/még elhagyó és elhagyott, legalábbis, aki a párkapcsolati adok-kapokot gyakorolja.A versedről igazából sajna nem tudok mit mondani, nekem nem annak tűnt.Bocsi...De azért biztos tehetséges vagy.

Krisztinanoémi 2009.10.25. 00:05:48

@plimplim: Köszönöm a gondolataidat, a tanácsod, és a lesajnáló véleményedet! (: Csak ha egy ilyen versen (ami szerinted nem is az)felhúzod magad, az nem tesz jót sem az egészségednek, sem a szépségednek. (:

plimplim 2009.10.27. 13:55:25

Na látod, ez megint egy sértődött reakció. Nem hinném, hogy lesajnáltalak. Viszont így világos, hogy téged tükröz a vers.
süti beállítások módosítása