Biztosan Veled is előfordult már kiskorodban, hogy nagyon szerettél volna megkapni valamit (pl.: egy plüssjátékot). Mikor elkezdted nyaggatni a szüleidet, hogy vegyék meg, és nem tudtak másképp elhallgattatni, ezt mondták: "Jó, majd megkapod szülinapodra/karácsonyra/névnapodra/gyereknapra... stb...". Most velem is ez van. Vagyis nem. Nem kell már plüss, se baba, se kisautó. Egy kicseszett MAGYAR szó bőven elég lenne, de sosem jó az idő. Majd talán karácsonykor... vagy soha. Mert ha holnap világvége, akkor mi lesz?! De velem van a baj. Túl hisztis hülye szeretethiányos naív emberlánya vagyok. A hozzám hasonlóak életképtelenek (öröklött szuicid hajlam).
   Az élet nem áll meg. Ha nekem soha nem is mondja majd senki, akkor majd én mondom másoknak. Ezen a gyönyörű MAGYAR nyelven.
 

Címkék: nem érdekes vers magyar én szomorú soha szó másoknak

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztinanoemi.blog.hu/api/trackback/id/tr42671913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása