Modern mese

 2008.11.02. 13:18

Egyszer volt hol nem volt élet egyszer egy lány. nem volt ő sem szép, sem különösebben kedves, hanem egy magánakvaló lélek. Ezt bizony a többiek is észrevtték: volt aki értékelte, és volt, aki ott tett neki keresztbe ahol tudott.
    Egy nap a lány ezt megelégelte, összepakolt egy kis csomagot, tett bele cigit, vodkát, váltás fehérneműt meg piperecuccokat jah, meg lenyúlt egy tizest az ősöktől és útnak indult... Ment,ment,mendegélt, egyenesen a vasútállomásra. ott az első vonatra felszállt, bedugta a fülébe az mp3-at, hogy ne kelljen senkivel szobaállnia, és a végállomásig le se szállt. Egy nagy,sötét, koszos és büdös városba érkezett, ahol senkit sem ismert. Elindult egy keskeny mellékutcán.
    Már a harmadik sarkon is túl volt, amikor megszólította egy férfi:
-Hát te meg hová mész ilyen későn, egyedül egy sikátorban?
- Leléptem otthonról, mert mindenki tök gáz.
-Hát igen... ilyen ez a kor. Füvet?-Jöhet-mondta a lány, és rágyújtottak. Király dekk volt ám! Kissé bódult állapotában meglátott egy sárkányt, aminek 7 feje volt. Így szólt :
-Én vagyok Mindentudó sárkány!
-Igen bazze? Akkor tudhatnád hogy a sárkányok nem pofáznak-zárta rövidre a beszélgetést a lány. Lassan felocsúdott, és magára hagyta a röhögve fetrengő férfit.         Ment tovább a sikátorban, mígnem eljutott egy kuplerájba. Kijött a mádám egyből.
-ÓÓ,  csak nem az álláshirdetésre jelentkezel?
-470km-ről jöttem, nem hallottam semmit ürsedésről-válaszolt a lány pimaszul.
-Gyere csak be, nézz körül!-invitálta a nagyasszony befelé. Amint belépett az ajtón, egy strici egy nagy husánggal rögtön fejbevágta a lányt, és bezárták az alagsorba. Mikor magához tért és körülnézett, feltűnt neki hogy valami nincs rendben. Megpróbált felállni, de észrevette, hogy a lábait nem tudja mozgatni. A nagy mocorgás közepette kioldott egy zsinórt, ami a lábához volt rögzítve. Ekkor bekapcsolt egy tv:
-Hello Sára!
-Engem nem Sárának hívnak.-csattant fel a lány. A tv-ben ezután egy nagy veszekedésnek lett tanúja:
-Nem megmondtam, hogy ne minden jöttmentet hozzatok be nekem! Mondtam, hogy Takács Sárát fogjátok el, aki már 12-szer tört be hozzám!
-Jaj, elnézést Stíl úr, többet nem fordul elő-nyöszörgött egy buzihangú srác.
-Remélem is!-ezután megint hozzá beszélt a bábu a képernyőről:
- Na mindegy, játszunk! Amint már azt te is észrevetted, a lábaidat...
-Kussolj már! Hol a távirányító?-amint feltette a kérdést, berontott egy elcseszett képű rendőr, és kiszabadította.
-A héten már te vagy a harmadik áldozat...
-Hát, elég szánalmas egy játék, de ha megengedi, és most farcolnék.
-Rendben.-válaszolt a fakabát. Már reggel 9 volt, mikor végre továbbmehetett.
    Meghúzta a vodkát, meg rágyújtott. Egy plázába beszaladt megmosakodni meg átöltözni, és közben gondolt egy merészet.Elég gáznak találta ezt a várost, na meg a lakóit is, úgyhogy fogta magát, és kiment külföldre. Összejött egy afrikai bevándorlóval, szült neki 4 gyereket, jelenleg egy panelban élnek, és mindketten munkanélküliek. Itt a vége, fuss el véle.

Címkék: mese rendőr vodka cigi poén gagyi fűrész nép kurvák sárkány stíl mindentudó kiközösített

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztinanoemi.blog.hu/api/trackback/id/tr59745396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása